Huis Interieur Ideeen

Banquette Design Pas Cher

10/10/2011

uis Interieur IdeeenHuis Interieur Ideeen

Dit bijna fabuleuze heren huis van 5 verdiepingen staat zelf vele verdiepingen hoog bovenaan een appartementsgebouw in de New Yorkse wijk Tribeca. Het stulpje staat te koop voor een slordige 28 miljoen dollar, en heeft een bewoonbare oppervlakte van meer dan 1000 vierkante meter. Het heeft 7 slaapkamers, 4 badkamers en nog 3 kleinere badkamers. Omdat je zo hoog in de lucht zit wil dat natuurlijk niet zeggen dat je geen tuin kan hebben, naast de 3 grote terrassen is er bovenaan een daktuin ingericht. Natuurlijk heb je nog een wijnkelder voor 1000 flessen, een privé lift binnen het huis, een bibliotheek, een cinema zaal, een jacuzzi kamer, een fitness ruimte bovenaan en de hele bovenste verdieping is de slaapkamer. Maar bekijk vooral zelf de prachtige foto’s.

Huis Interieur Ideeen


Huis Interieur Ideeen


Huis Interieur Ideeen


Huis Interieur Ideeen

De witte kleur domineert de ruimte en maakt dat zowel de losse elementen als hun schaduwen en de schaduwen van de vaste elementen duidelijk opvallen in de woning. De centrale tafel is gemaakt van glas en is omgeven door Panton stoelen en staat in de ruimte als contrast tot de opvallend gekleurde sofa in het woonkamer gedeelte.

Huis Interieur Ideeen


Huis Interieur Ideeen


Huis Interieur Ideeen

Op zondag 22, maandag 23 en dinsdag 24 augustus 2010 kunt u weer terecht in Evenementenhal Hardenberg. Deze beurzen staan bekend om de baanbrekende concepten, verfrissende ideeën, nieuwe producten en diensten, de laatste trends en noviteiten, wat u zeker als bezoeker en inkoopdatum niet mag ontbreken in u agenda.

Huis Interieur Ideeen


Tags : Huis Interieur Ideeen
| Contact author |